Preloader

Mayore – Chocolate & Cake

Pentru toate momentele dulci din viața dumneavoastră vă așteptăm cu o gamă diversificată de praline, cadouri, torturi și prăjituri rafinate.

Telefon: 0746-129.866 comenzi@mayore.ro | office@mayore.ro Str. I. C. Bratianu 5, Pitești, Argeș

MAYORE SOCIAL MEDIA

Mai presus de tot oferim produse premium, realizate din ingrediente 100% natural de cea mai bună calitate, de către cofetari pasionați cu multă experiență, având mii de clienți fericiți.

Idei de CANDY BAR - Pentru o petrecere inedită, indiferent de eveniment - mayore.ro

Idei de CANDY BAR – Pentru o petrecere inedita, indiferent de eveniment

Te gandesti sa ai un candy bar pentru petrecerea ta? Nu numai că sunt foarte distractive de privit și fotografiat, dar bomboanele de ciocolată și miniprajiturile pot fi, de asemenea, și o călătorie culinară pentru invitații tăi. Configurarea unui bufet de prajituri poate părea simplă la început, însă această sarcină este mult mai complicată decât ai putea crede. Află în acest articol de ce trebuie să ții cont pentru un bufet perfect, fie că este vorba de nuntă, aniversare sau botez!

1. Idei pentru un candy bar ca la carte

Înainte de a te aproviziona cu delicatese pentru bufetul de candy bar, este necesar sa creezi un plan, care te poate ajuta să economisești timp și bani, dar și să scapi de stresul organizării. 

Primul lucru cu care să începi? Dulciurile! Există multe lucruri diferite pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vine vorba de alegerea deserturilor pentru bufet sau de a decide de unde să le achiziționezi. În această privință, cofetăria Mayore îți vine în ajutor – poți alege meniuri custom, deja consacrate printre clienți, sau le poți transmite cofetarilor gusturile tale, precum și ideile pentru un candy bar ca la carte. 

Astfel, te asiguri că vei avea un bufet cu prăjituri artizanale și praline fine, realizate din ingrediente de calitate, dar și elegant și plin de culoare, cu elemente adaptate naturii evenimentului. 

Idei pentru un candy bar - mayore.ro

Iată de ce trebuie să ții cont atunci când alegi produsele și detaliile pentru un candy bar

  • Culoarea. Gândește-te la aspectul general al evenimentului și ia în considerare schema generală de culori. Cu excepția cazului în care nu îți pasă în mod deosebit de aspectul general al bufetului, probabil că vei dori să selectezi o schemă de culori care să coincidă cu tema petrecerii. Două culori sau un amestec de nuanțe complementare sunt cele mai bune idei dintr-o perspectivă vizuală
  • Gusturile invitaților. Unele deserturi sunt mai plăcute de public decât altele și, prin urmare, se pot potrivit bufetului ales. Bineînțeles, dacă știi că invitații sunt deschiși la gusturi și arome noi, poți opta pentru variante mai exotice și combinații inedite. În orice caz, asigură-te că nu va mai rămâne nimic pe platouri la finalul serii!
  • Costul per total. Anumite dulciuri pot costa mai mult decât altele, în funcție de ingrediente, marcă sau dimensiune. Ia în considerare costurile implicate în alegerea anumitor deserturi și asigura-te ca le incluzi în bugetul general, mai ales dacă petrecerea va avea invitați numeroși. Asigură-te că alegi o varietate de produse pentru toate gusturile!

 

2. Idei candy bar, în funcție de eveniment

Se apropie nunta și dorești să completezi decorul cu un mic ultim detaliu sau poate îți serbezi ziua de naștere și vrei să-ții surprinzi prietenii? Ori vine botezul noului născut și vrei să oferi cât mai multă culoare petrecerii? Pentru toate aceste evenimente, un candy bar poate fi o idee excelentă – mini prăjiturile sunt ușor de mâncat, iubite de aproape toată lumea, dar și decoruri demne de admirat și fotografiat, înainte de a fi savurate. 

 

2.1. Idei pentru candy bar la nuntă

Când alegi candy bar-ul pentru nuntă, evident că trebuie să ții cont și de culorile alese. Deși este indicat să ai un meniu cât mai divers, nuanțele prăjiturilor ar trebui să completeze tema petrecerii. De pildă, dacă ai o nuntă clasică, deserturile albe, roz sau auriu se potrivesc perfect decorurilor specifice. Pavlova, eclerul cu vanilie, cheesecake sau macarons ar fi unele dintre variantele potrivite.

Felul în care arată candy bar-ul este, de asemenea, important, iar când vine vorba de gust, optează pentru deserturi clasice, dar și combinații exotice și aromate, specifice cofetăriei Mayore. Profiterol, Cleopatra sau Banofi pot fi deveni elemente centrale, iar colțul de prăjituri va arăta absolut elegant și apetisant, având șanse mari să devină unul dintre atracțiile serii. 
Idei pentru candy bar la nuntă - mayore.ro    Idei de amenajare candy bar la botez - mayore.ro

Idei pentru candy bar la nuntă - mayore.ro Idei pentru candy bar la nuntă - mayore.ro

Idei pentru candy bar la nuntă - mayore.ro Idei pentru candy bar la nuntă - mayore.ro

Idei pentru candy bar la nuntă - mayore.ro Idei pentru candy bar la nuntă - mayore.ro

Idei pentru candy bar la nuntă - mayore.ro   Idei pentru candy bar la nuntă - mayore.ro

Idei pentru candy bar la nuntă - mayore.ro   Idei pentru candy bar la nuntă - mayore.ro

2.2. Idei de amenajare candy bar la botez

Culoare, veselie și poftă de joacă – asta trebuie să inspire un candy bar la botez. Fiind un moment al creștinării și celebrării bebelușului, invitații se vor aștepta să fie întâmpinați de un mediu vesel și ludic, iar un bufet cu dulciuri aromate și colorate poate contribui la o astfel de atmosferă. Celebrează cu bucurie venirea pe lume a celui mic prin aceste interesante idei de candy bar!

Idei de amenajare candy bar la botez - mayore.ro   Idei de amenajare candy bar la botez - mayore.ro   

Idei de amenajare candy bar la botez - mayore.ro   Idei de amenajare candy bar la botez - mayore.ro

Idei de amenajare candy bar la botez - mayore.ro   Idei de amenajare candy bar la botez - mayore.ro   

 

2.3. Candy bar – idei pentru aniversări

Fie că este vorba de aniversarea unui copil sau a unui adult, un candy bar va aduce cu siguranță zâmbete pe chipurile invitaților. Dulciurile care arată bine, și mai sunt și delicioase și realizate din ingrediente naturale, sunt irezistibile pentru aproape oricine, indiferent de vârstă. Așa că înveselește atmosfera petrecerii cu aceste idei de candy bar irezistibile!
Candy bar - idei pentru aniversări - mayore.ro   Candy bar - idei pentru aniversări - mayore.ro

Candy bar - idei pentru aniversări - mayore.ro   Candy bar - idei pentru aniversări - mayore.ro

Candy bar - idei pentru aniversări - mayore.ro   Candy bar - idei pentru aniversări - mayore.ro

Un bufet cu deserturi are foarte multe avantaje – arată bine, poate fi divers din punct de vedere al aromelor și, în plus, este apreciat atât de copii, cât și de adulți. Așadar, indiferent de natura evenimentului, un candy bar este o idee excelentă pentru a oferi petrecerii un punct de atracție. În fond, cine nu adoră dulciurile gustoase și pline de culoare?

 

Surse foto: Shutterstock.com, Mayore.ro.