Preloader

Mayore – Chocolate & Cake

Pentru toate momentele dulci din viața dumneavoastră vă așteptăm cu o gamă diversificată de praline, cadouri, torturi și prăjituri rafinate.

Telefon: 0746-129.866 comenzi@mayore.ro | office@mayore.ro Str. I. C. Bratianu 5, Pitești, Argeș

MAYORE SOCIAL MEDIA

Mai presus de tot oferim produse premium, realizate din ingrediente 100% natural de cea mai bună calitate, de către cofetari pasionați cu multă experiență, având mii de clienți fericiți.

Title Image

DESPRE NOI

Mai presus de tot oferim produse premium, realizate din ingrediente 100% natural de cea mai bună calitate, de către cofetari pasionați cu multă experiență, având mii de clienți fericiți.

Lansat în 2011 sub numele de Ciocolateria Iepurașul, fiind prima ciocolaterie atelier din Județul Argeș, am dat viață celor mai rafinate praline și produse pe bază de ciocolată veritabilă, devenind cea mai apreciată Ciocolaterie din zona de Sud, fiind recunoscută pentru calitatea și rafinamentul produselor. În 2019 din dragoste pentru dulce am lansat prima Ciocolaterie-Cofetărie din zona de Sud a României sub brandul „Mayore Chocolate & Cake”, îmbinând talentul ciocolatierilor cu rafinamentul celor mai pricepute cofetărese, am creat o gamă diversificată de praline, torturi, prăjituri și deserturi fabuloase, pentru toți iubitori de răsfățuri delicate, rafinate. Dragostea și legătura strânsă între ciocolata veritabilă, fructe prospete au creat o emoție transformată în pasiune pentru un dulce rafinat, de calitate, plin de emoție și savoare, trezind în fiecare client o emoție dulce.

 

Cofetarii și ciocolatierii noștrii folosesc materie primă de calitate, transformând-o în prăjituri și dulciuri aparte pentru ca fiecare client să revină pentru gustul rafinat al produselor, pe care îl păstrează pe buze, dar și în suflet. Din ingrediente sănătoase, atent selecționate, pline de savoare și prospețime, am creat cele mai spectaculoase praline și prăjituri. Materia de primă calitate: ciocolată belgiană, adevărată, care stă la baza fiecărei creații, prospețimea fructelor naturale folosite pentru creme dar și pentru ornat, alături de unt și frișca proaspătă, crema de lapte, alunele de pădure fac ca dulciurile de la Mayore să fie rafinate, gustoase și sănătoase.